Stockholm!

God morgon på er!

Igår kom vi hem från Stockholm.. Jag, H och syster har haft en mycket rolig helg i stora staden..
Vem tycker egentligen inte om gamla stan och drottning gatan??.. Ehm alla hoppas jag..
För min del tycker jag att det är så mysigt och härligt att gå runt bland alla dessa småbutiker och kika in genom fönstrerna.. Höra några restaurang gäster skratta vid gatan när de äter sin goda mat.. Luktar ju ut till alla passerare också.. Mycket klyftigt om de frågar mig ;)
Vi körde upp på fredagen och stannade till i Norrköping för att hämta systers saker som låg kvar i hennes rum vid skolan.. Sen hämtade vi upp mamma i Enköping för hon hade precis slutat sitt pass då..
Efter det körde vi och handlade lite mat som vi skulle ha till kvällen, vilket blev grillat.. Mumma!

Sen körde vi ut en bit utanför Enköping till våra släktingar.. Där skulle vi övernatta för att sedan ta tåget till Stockholm på lördagsmorgonen.. Mycket trevlig kväll hade vi med grillat, dricka, lekar och massa skratt..
Gick och la oss i vettig tid eftersom H hade kört hela vägen och sen var alla ganska tjuriga under resan.. Hih!

Sen på lördagsmorgonen var det frukost vid 8 och sen vid kvart i 9 skulle vi åka mot stationen..
Hoppade på tåget och var framme i Stockholm vid 10 tiden. Då gick vi upp till lägenheten och lämnade all packning sen bar det av mot tunnelbanor och promenader genom gamla stan och drottning gatan.. Vilka härliga butiker det finns.. :)
H hittade en RockZone butik som han bara älskade, vi köpte 3 t-shirts och ett skärp.. Riktigt NICE!
Sen köpte vi lite andra plagg och en av oss hittade till och med en telefon .. Hm"

Sen på kvällen gick vi mest runt och var med på Världens största Möhippa för Kronprinsessan, det verkade som om det var så.. Vi var i alla fall i Kungsträdgården och där hade de ställt upp olika tält för vin, öl, groggar m.m. Sen hade de även lite olika smårätter för en stor summa.. Lyssnade på Fantastic 4 .. Mamma älskade dem..

Men sen kände vi att det började bli för kyligt så vi började att traska hemmåt..
Väl hemma började vi spela UNO tills det att alla var trötta.. En hel dag med att promenera är skönt just då men dagen efter är det inte lika roligt.. Träningsvärk i fötterna av någon anledning..

På söndagen vaknade vi ganska sent och förmiddagen gick åt till att kolla runt på lägenhetshuset och deras bakgård m.m sen började vi traska ner mot stan igen. Vi gick på drottning gatan och kollade i fler butiker men också de som vi redan hade varit inne i fast dagen innan. Sen gick vi till PIZZA HUT och åt världens godaste pizza om ni frågar mig.. Tur att syster var så envis om att vi skulle äta där båda dagarna för det var helt otroligt gott.
Ganska dyrt tyvärr men helt klart värt pengarna när man inte är i Stockholm så ofta.
Sen vid 15.38 gick tåget hem mot Småland igen och vid stationen vinkade vi av vår mamma som inte kommer hem förrän till midsommar..

Det har varit en helt klart rolig helg med massa skratt och promenader..

Kameran har dåligt batteri men det kommer bilder inom kort.. :)

Loove/Malin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0