Puuh!

Hejsan!
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om idag, vaknade ganska tidigt. Klockan var kanske 09.20 tyckte att det kanske skulle vara bra att komma upp i tid och städa, tvätta och plocka undan lite. Solen skiner som vanligt, men idag är det även lite molnigt. Inte kul alls jag som hade tänkt dra till Vislandabadet med Emmafis och sola och bada, men vi tyckte att det inte var någon mening med det när det inte var allt för fint väder.
I eftermiddag blir det till att åka till Älmhult för att göra en tatuering i nacken..=) Kommer bli as bra hoppas jag i alla fall..
Åker dit med Ann-Sofie, Annelie och Jannica tror jag om det inte händer något annat i planerna..!
Ann-Sofie ska också göra en tatuering så jag är inte ensam om det, jag blir svimfärdig när jag tatuerar mig så denna gången hoppas jag på att det inte blir något av det. Vill gärna vara med hela tiden när han gör den.
Det är så läskigt, men ändå är det kul och intressant. Jag hade också gärnat velat måla så bra som de gör och kunna rita fritt på andra..=) Hahha!
Men men nu ska jag kolla om första maskinen tvätt är klar, sen blir det nog tre till om jag hinner..=) Har verkligen inga kläder!
Det blir nog att åka in till stan också senare i veckan för att kolla lite på den stora rean.
Kommer även lite information och bilder på krukor som jag hade tänkt att börja med i mitt inredningsbloggande!
Loove/Malin

Kommer bli en inredningsblogg!

Heej alla solbruna där!

Jag har kommit fram till att denna bloggen kommer jag att använda som en inrednings blogg, där ni kommer få se bilder på sådant som både är modernt och som jag tycker är fint att ha i rummet, lägenheten eller till huset.
Jag tror att det finns många som tycker och känner precis som jag men jag vill försöka förmedla intresset för inredning på ett annat sätt. Det behöver inte alls bara vara svarta och vita möbler, lampor eller vad som helst utan jag kommer att använda olika färger, former och möblemang och annat som varje person kanske gillar..
Eftersom jag brinner för inredning så tänkte jag att jag skulle skriva om lite olika slags möbler som alla gillar..
Eller i alla fall försöka, det kommer bli mer bilder och mer information om olika slags inredningsprylar. Jag hoppas att detta kanske intresserar många och jag kommer snart börja med detta så fort jag har kommit fram till vilken möbel eller pryl som intresserar både mig och kanske er läsare..=) Är det inte en bra idé..?

I alla fall ha en trevlig dag!
Loove/Malin

En uppdatering kanske?

Jaa det var ett tag sen jag skrev ett inlägg nu så jag får faktiskt ta och göra det=)
Midsommar i sommarstugan var KANON, drack, åt god mat, lekte, badade och bara myste som fan=)
Vilken midsommar alltså, den var nog bättre än förra året till och med.

Jag har börjat "sommarjobba" också, fast jag har jobbat där ett år nu, men nu är det sommarjobb som gäller för hela slanten..=) Mycket roligt, vi är ett riktigt härligt gäng också vilket gör det ännu bättre!

Jaa vad ska jag mer skriva, i veckan har jag jobbat och solat, badat och haft vattenkrig med Bästis och Becka L, vilket var skit skoj=)
Imorgon blir det till att jobba mellan 16.00-20.15 och sen ska jag hämta min syster i Växjö på stationen..!
På fredag blir det en heldag med Världens Bästa Ann-Sofie.. Vi ska även tatuera oss nästa tisdag, mycket roligt det också är lite nervös bara, blir lätt svimfärdig av det och sist var det nära på att jag gjorde det, vilket inte är så himla kul.
I helgen är det konfirmation för min kusin, tänk var tiden går fort, han är redan 15 år och moppekille kanske det blir av han!  Haha!

Idag är det förresten 3 år och 8 månader sen jag och Henke blev tillsammans..=) Grattis till oss!
Ikväll ska jag ta det lugnt och Henke ska jobba natt så det blir till att sova ensam, =( Lite tråkigt är det faktiskt..
Imorgon ska jag glassa i solen och steka som fasiken, åhh vad härligt..

Nehe nu har ni fått en uppdatering och jag slänger väl med en bild från midsommar också..=)



Ha en fortsatt härlig kväll i det fina vädret..=)
Loove/Malin


Varit i stora staden!

ja idag har jag och lillasyster varit i stan och shoppat lite=)
Jag köpte skor, en tröja, inredningsprylar och tvättställ bland annat, vi har så mycket tvätt så vi behöver två tvättställ!
Kan ni förstå hur mycket kläder vi har.. Haha, köpte även förvarings lådor som man kan sortera tvätten i, mycket smidigt=)
Jag har kollat på fotbollen nyss samtidigt som jag har tvättat 3 maskiner, och de vann=) Jippie, äntligen!!
Jag jobbade idag mellan 8.45-12.00 egentligen skulle jag ha jobbat till 16.00 och sen från 18.00-20.15 men jag hade feber idag på morgonen så jag orkade inte vara kvar längre. Gick hem och bytte om, åkte till syster för att hämta bilen, slutade med att vi körde in till stan en snabbis. Det var kul men känner att den iprenen jag åt innan har slutat värka nu =/ Usch!
Imon ska jag jobba igen mellan 15.45-20.15 får bara hoppas att jag mår bättre=)
Men men hoppas ni har haft en bra dag!
Loove/Malin

Sjung om studentens lyckliga dar!

Jaa nu har jag tagit studenten..=) Kan knappt fatta det, allting har gått så himla fort och jag vet inte ens hur jag kommer att göra till hösten ännu, bara hoppas på ett jobb eller att jag kommer in på de utbildningar som jag har sökt..=)
Men vad hur ska man kunna planera det? Jag får helt enkelt köpa en kalender som räcker hela 2009 ut, har bara en som går till Juni, typiskt.
Min student var helt fantastisk och jag hade verkligen en hur bra dag som helst bland familj, släkt och vänner!
Jag måste ju säga tack till mina föräldrar som har hjälpt mig under alla mina skolår och framför allt körkortet och studenten..=) Jisses vilka föräldrar man har.!
Kommer nog en dag då jag får ställa upp för dem senare i livet.. I´ll be there!
Jaja men livet sägs börja efter studenten, och det verkar det faktiskt göra, men jag känner mig som en outsider just nu, vet inte varken ut eller in??
Det jag vet är att jag ska jobba på Matöppet i sommar och imon ska jag på en intervju om en utbildning som jag kanske ska läsa till hösten, det kommer bli en rolig dag helt klart..=)
Frida tar ju studenten imon och det ska firas såklart.. Kommer bli en bra dag och jag hoppas att hon också får det..=)
Men men som sista sak lägger jag ut en bild på mig innan jag ska till skolan och innan jag ska ta studenten..



Ha en trevlig kväll allesammans=)
Loove/Malin

Grattis på födelsedagen!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN SYSTER!

Idag fyller min lillasyster 16 år..=) hihi hon börjar bli stor, hon har till och med växt ifrån mig nu, inte bra det inte! =)
Haha just nu sitter jag i skolan och väntar på att bilden ska börja, jag håller på med ett självporträtt, gick inte så bra igår så jag hoppas det går bättre idag..=)
Efter skolan ska jag hem och om jag hinner blir det en runda till stan med Babe om han nu vill, han vet inget ännu!!
Ikväll händer inte så mkt så det är bara till att ta det lugnt och städa lägenheten och tvätta lite också, hela vårt sovrum är fyllt av kläder just nu.. Men idag får det bli ändring på det..=) haha!
Hoppas ni har det fint, för det har jag just nu i alla fall, skulle bli sämre väder senare under dagen, inte kul alls.
Men ha en bra dag!!
Loove/Malin

Min syster yster!
 

Solen skiner, och det är nästa lite för varmt!

Jaa det är väldigt, väldigrt varmt ute i solen idag, låg en stund på ryggen och kände riktigt hur det brände..=)
Det är skönt till en viss gräns sen går det över till obehagligt, men jag vände på mig istället och då blev det skönt igen..Haha!
Ska snart duscha och sen gå till jobbet.. Jobbar ikväll mellan 16.00-20.15, det kommer nog bli kul, ska ta hand om tidningar och skyltar m.m. Mycket roligt..=)
Efter jobbet ska jag hem och mysa med älskling med lite godis och kanske en bra film..! Längesen vi gjorde det nu..!
Ibland behöver man lite tid för varandra där man bara myser och snackar om helgen och vad som ska hände den dagen och den helgen..=) Även ifall inte min pojke gillar det så får han vara med i alla fall..=) Hahha!
Nhee mina vänner hoppas ni inte smälter där ute, så hörs vi imon!
4 DAGAR KVAR TILL STUDENTEN..
Loove/Malin.


RSS 2.0