Grillning hos Farmor och Farfar!

Hejsan på er!
Det blev inga fler inlägg igår, men jag får skriva ett nu istället. Har jobbat hela morgonen fram till kvart i ett för sen var jag tvungen att köra och besiktga bilen år Henkeboy=) och den gick igenom vilket var tur och bra för den delen!

Jag har precis duschat och bytt om=) Har lite finare kläder på mig till ikväll hade jag tänkt, då jag ska först till Värdshuset i Grimslöv där Henkes farmor bjuder på mat, sen ska jag vidare till min farmor och farfar och äta lite grillat..
Vet inte hur jag ska orka, men får väl hoppa och studsa på vägen så kanske jag kan äta mer..=)

Henke spelar dator, Becka läser en bok som jag fick av mina föräldrar för några dagar sedan, där mamma hade skrivit om mig och min födelse..=) Hur kul är inte det? Jag tycker i alla fall att det är skit kul..=) Jesper sitter och kolla på Henke när han spelar..=)

Nehe nu ska jag ta en snabb cigg sen ska jag fixa lite kaffe..=) Kanske bara till mig eller till de andra också!
Ha en skön kväll..=)
Loove/Malin

Zumba fitness!

Hej på er igen!!

Jag har varit och köpt en lampa nu, kostade 9 kr.. Det var en liten liten lampa det ska ni har klart för er..=) Haha!
När jag gick dit tänkte jag, "den är säkert jätte dyr" men när jag frågade honom om han hade sådana lampor sa han ja det har jag, den kostar 9 kr.. Haha det enda jag tänkte var weeiii, det hade jag till och med kontant.. Brukar inte har kontanter..!

När jag kom hem sen tog jag en cigg och sen satte jag igång tv:n, där visade dem ett dans program som heter Zumba Fitness och du dansar till dig en slimmad kropp, helt fantastiskt.. Jag måste bara ha den, jag älskar att dansa..!
Visst det kanske inte fungerar men det är en rolig sak och det man måste göra är ju att äta rätt också såklart..
Inget godis, kakor eller läsk några månader framöver.. Ska försöka i alla fall.. Det kostar 698 kr med frakt och porto och det var inte så farligt egentligen, men jag får alltid sån ångest. Vet inte om jag kommer att använda det och sen vill jag få lite råd av Henke innan jag beställer det. Men det verkar vara hur roligt som helst och inte alls svårt=) Är det någon som har provat den? I så fall kan ni maila mig: [email protected].

Ha en skön dag, här skiner solen just nu, så det kanske blir att man lägger sig ute en liten stund, eller sitter på trappen!
Loove/Malin

En ny dag och nya sysslor!

God morgon!

Jag vaknade vid 8.00 idag, vet inte varför... Jag börjar inte förrän vid 16.00 men tro fasen att jag ska vakna tidigt..
Blir så irriterad på mig själv, men jag kanske ska köra en runda till Alvesta, behöver ett nytt skriv block eftersom jag börjar skolan nästa onsdag.. Det är väl lika bra att ordna det nu, så slipper jag tänka på det sen.

Har precis läst tidningen om Hällevikslägret, gud vilka minnen jag får nu. Åh det var det roligaste jag visste..
Maten, kompisarna, gympan, friståendet och killarna.. Haha jag har haft så roligt under de åren jag var gymnast.
Jag kan tacka mormor som följde med oss, hon hjälpte till med maten i köket i flera år. Jag och min kusin sov hos henne ibland när vi inte ville sova i logementen och när vi hade hemlängtan. Hon hade världens minsta rum och i det rummet fanns det en säng, inget mer fick plats.. Det var faktiskt riktigt mysigt.
Postutdelningen den var ju också rolig, man stod där nere förväntansfull för att höra sitt namn ropas upp av Lägerchefen. Ibland fick man ett kort, ibland inget och ibland ett paket. Undrar om det var för att man hade varit duktig kanske?
Min kusin Mia är där nu och gymnastera, jag ska ner och titta på henne på lördag.. Det är en maffig uppvisning med massa hopp och dans. Det är som att se myrornas krig fast inget negativt utan det är massa gymnaster som ställer sig på en fotbollsplan och dansar så att det ser ut som det är en hög med myror.. =) Åh nästa år tror jag fasiken att jag ska åka ner dit och vara underledare. Det hade varit så himla roligt.=)

Nhe mina vänner, nu ska jag nog kolla runt lite på andra bloggar och sen ska jag nog boka en besiktning åt Henke!
Jag ska även köpa en liten lampa som vi ska byta, eller som vi måste byta innan besiktningen..
Vi hörs senare idag!
Loove/Malin

Home sweet home

Go kväll på er!

Jag och Henke kom precis hem från vår lilla tripp till växjö.. Hämtade benet där som Henke skulle fixa i verkstaden..
Det tog ganska lång tid, men jag spelade lite kort med Becka sen snackade vi lite, körde ner till affären och köpte godis och ciggaretter. Jag är helt slutkörd idag, orkar verkligen ingenting, har ont i ögon och huvud. Vet inte varför? Har ni någon idé om vad det kan vara?

Nehe nu ska jag titta lite på tv sen blir det nog sängen för mig, imon ska det tvättas och köpas lampa till bilen innan vi måste köra till besiktningen..=) Min pappa har lånat ut sin bil till oss nu i några veckor så nu är det så skönt att äntligen få tillbaka vår lilla pärla..=)
Ha en skön afton!
Loove/Malin

Fy tusikens vad jag är trött

Henke vaknade av klockan idag vid 5.50 men ingen av oss ville gå upp så vi låg kvar och det ringde en gång, två gånger och till sist ringde den för tredje gången då var kl. 06.30. Henke gick upp och fixad kaffe, eftersom jag bad honom att göra det.
Ni kommer väl ihåg att jag var tvungen att göra frukost till honom i går morse? .. Pay back time!
Så nu är jag lagom trött och har snart hällt i mig första koppen med kaffe..=) Mycket gott på morgonen!
Börjar jobba vid 7.30 och jobbar till 16.00, det är ganska tråkigt att jobba på en onsdag för det händer inget dessa dagarna.
Men det är väl bara att knipa igen och hoppas på det bästa..=)
Idag kanske jag inte hinner skriva några inlägg förrän ikväll för vi har några saker vi behöver göra efter jobbet, som skroten och sen fixa den andra bilen..!
Men ha en bra dag och solen ser ut att vara över oss idag, typiskt när man jobbar..!
Loove/Malin

500:a hade varit roligt!

Jag har längtat efter att få spela 500:a med BeckaBus, men jag får nog ta och vänta i flera dagar innan dess..=/ Tråkigt!
Jag har verkligen inget att göra just nu och jag orkar inte göra någon mat, men jag har ätit en av mina kladdkakemuffins och det var gott som tusikens=)
Henke sitter och tittar på simpsons och jag sitter vid datorn, men jag vet inte riktigt vad jag ska göra sen..
Men vid 21.55 är det dags för ännu en dansuppvisning i so you think you can dance, och jag älskar det..=)
Take care now bye bye then =)




My wonderfull friend <3

Loove/Malin

Varit i stan en runda!

Hejsan på er =)

Jag har varit i stan en runda nu på eftermiddagen, det gick snabbt men jag behövde ju verkligen ett par jeans..=)
Så det blev ett par denim mörkblå jeans och ett svart baslinne som är bra att ha under tunikor och lite så..
Jag tyckte faktiskt att jag var duktig för jeansen kostade bara 299 och linnet 99, jag var ju på Gina Tricot såklart, där jag har praktiserat innan så jag träffade Sandra där som jag jobbade med innan och det var riktigt roligt att träffa henne faktiskt och prata lite..=) Saknar alla morgon mötena..

Men snart ska jag nog gå ut och ta en cigg och dricka lite vatten är jätte varm, känns nästan lite som om jag har stressat.. Men det har jag ju inte, hann ju till stan innan butikerna stängde vi sex sen kom jag iväg redan efter 20 minuter i butiken..=)
Grattis till mig, så snabbt har jag nog aldrig shoppat..
Hoppas allt är bra med er..
Loove/Malin

Standing al alone!

Jaa snart kommer det bara vara jag kvar här i min familj.
Min mamma och pappa ska flytta till Enköping och min syster flyttar till Norrköping den 16:e. När hände detta?
Ja min lillasyster ska gå djurvård- djurpark i Norrköping, det vore nog ganska roligt eftersom de har Kolmåden i närheten, men jag kommer inte få träffa henne så mycket längre. =( Det är tråkigt.. Mamma och Pappa ska ju sälja huset och vår kära sommarstuga.. Inte roligt alls faktiskt, men det är väl sånt som händer i livet, jag har ju tagit steget att flytta hemifrån så för mig har det inte så stor betydelse, men det kommer ändå bli saknat, för i huset växte jag upp och har alltid haft det som en räddningsplats om jag skulle må dåligt eller råka illa ut, det fanns alltid någon där som kunde hjälpa mig, var det inte mamma och pappa så var det mormor, moster eller barndomsvännen Emilia som kom över.
Är jag verkligen vuxen nu? Det känns verkligen inte som det, varje gång jag får lön tänker jag alltid på hur mycket jag kan shoppa men sen kollar jag i högen med räkningar och drömmen försvinner långt bort. Jag vill fortfarande ha de pengarna kvar så att jag kan shoppa mycket, mycket.. Men jag lever i vuxenlivet, men jag tror inte att jag är vuxen ännu. Nu vet jag inte ens vad jag skriver längre.
Men men detta tänker jag mycket på idag, så nu ska jag ta en kopp kaffe till och sätta mig på trappen med en cigg i mungipan..=) Ha en skön eftermiddag!



Loove/ Malin

När lönen kommer, försvinner den igen!

JAA jag har fått min lön men det var inte alls så mycket som jag trodde det skulle vara efter alla timmar jag har jobbat..
Konstigt men men, så är det i livet.
I alla fall, när jag kom hem fick jag betala 4 räkningar och de var inte så billiga det kan jag lova för halva lönen är borta nu.
Så när lönen kommer, försvinner den lika snabbt igen.. Men så är det ju när man bor i egen lägenhet.. =)
Det är bara att rycka på axlarna och ta nya tag.. Jobbade över idag med, hann inte riktigt att få upp alla varorna men nu är de uppe och jag har hjälpt chefen med lite filmer också.. =) Kom inga intressanta tycker jag i alla fall..
Men men nu ska jag köra mig två mackor och dricka lite kaffe sen ska jag sätta mig och vänta på Henke..=)
Vet inte alls vad som händer idag??

Loove/ Malin

God morgon sunshines!

Åhh vad det var lätt att komma upp idag även ifall jag snoozade i 10 minuter så kom jag upp i alla fall..
Henke låg kvar, jag hade ju lovat att göra frukost till honom, så han fick sova lite till..=) Men när frukosten var klar fick han faktiskt ta och hoppa upp.. Åt en lätt frukost och Henke åt inte av mackorna jag hade ställt fram utan av mina muffins istället, han gick på det by the way..=)
Vet ni varför jag är uppe såhär tidigt? Jag ska JOBBA såklart, jag börjar vid halv åtta sen slutar jag vid 1 ganska skönt faktiskt. Lönen kom idag också, eller jag ska kolla det nu, sen blir det nog till att borsta tänderna och om en kvart så måste jag gå..=)

Hoppas ni hade en fin kväll igår och att ni får en bra morgon!
Loove/Malin

Hemma igen, efter att ha varit ute och flängt!

Jaa go kväll på er, nu sitter jag vid datorn och jag är hemma igen..
Jag och Henke har varit och försökt hitta ett fjäderben på skroten utanför Växjö tillsammans med Jeppo..
Men det var ingen lycka där inte, så vi åkte till MAX åt lite onyttig mat och sen hem till Jesper för att fixa lite med bilen och musikanläggningen. Gick mycket bra och jag hjälpte till, blev ganska smutsig men jag tycker att det hör till..=)
Men nu blir det till att sitta framför tv:n en timme eller nått och sen bums i säng, ska upp vid sex i morgon och göra lite frukost till mig och Henkispenki..=) Lovat honom det, typiskt men jag hoppas att jag är lika pigg imon som jag var idag!
Hoppas ni har haft en skön dag.
Loove/Malin

Kladdkakemuffins

Hej igen=)
Det blir många inlägg idag, men det gillar vi!
Jag har varit i affären och köpt lite ingredienser till kladdkaka, men det blev kladdkakemuffins istället..
Jag har en sambo som inte riktigt gillar kladdkaka, och jag tänkte att jag kanske kunde lura honom att äta muffins istället.
Evil Genies..=) Hahha!

Det du behöver är;
- två bunkar
- en plåt
- muffinsformar
- elvisp
- 2 ägg
- 3 dl socker
- 1 ½ tsk vaniljsocker
- 4 msk kakao
- 100 g smält smör
- 1 krm salt
- 1 ½ dl vetemjöl

Först tar du och knäcker äggen och häller i sockret i en bunke, under tiden kan du smälta smöret.
Sen tar du en annan bunke och häller ner vetemjölet, vaniljsockret, kakaon och saltet. När du har vispat äggen och sockret pösigt häller du i lite av de torra ingredienserna lite i taget och till sist häller du i det smälta smöret.
När du har gjort det tar du två skedar och lägger en klick i varje form. Det räcker med en sked smet i varje, de blossar upp ganska mycket i ugnen sen. Ugnen ska vara på 150-175 grader och de ska vara inne i ca 20-25 minuter.

Ganska enkelt och det blir riktigt gott, om du ska bjuda på dessa, kan det vara fint med lite grädde och jordgubbar på för att smycka dem lite extra.. =)
Lycka till med bakandet!
Loove/ Malin

Åhh vet inte vad jag ska göra???

Jag är verkligen verkligen rastlös, har plockat undan lite och städat lite, men nu vet jag inte vad jag ska göra..
Jag vill att Henke ska komma hem så att vi kan äta tillsammans, har fortfarande inte ätit frukost.
Orkar inte göra någonting.. Vet inte vad jag ska göra? (hm)
Lönen kommer imon men efter att ha betalat alla räkningar så lär jag inte ha mycket kvar, men jag måste köpa jeans i alla fall.. Så det blir nog en tripp till stan nästa vecka eller i helgen..=)
Har ni några idéer på vad jag kan göra??
Loove/Malin

Har precis kommit hem från päronen!

Hejsan!!
Jag har precis kommit hem från päronen efter att ha varit där i ca 2.5 timme. Först fick jag en kopp kaffe och sen började jag med att gå igenom mitt gamla rum, tog ner några tavlor som jag ville ha med hem till mitt. Många bilder var på mig när jag var liten och det är ju alltid kul..=) Sen gick vi igenom lite lådor och block som jag har skrivit mycket i om mina gamla kärlekar, ganska roligt..=) Haha! Just nu sitter jag här med vår lille katt i knät.. Han sover gott än så länge men han vaknar nog snart och vill gå ut eller äta..
Fick med mig lite sockerkaksformar och pepparkaksformar så till jul blir det pepparkaksbakning här hemma..=)
Men jag får nog ta och ta tag i kassarna som jag fick hem så inte Henke får panik på mig och alla mina saker som "skräpar" överallt om jag ska förklara det med hans ord..
Hoppas ni ha en bra dag, skriver mer senare kanske!! Kameran glömde jag såklart..!
Loove/Malin


God Morgon

Ojojo jag kan inte förstå varför jag är uppe så här tidigt på en ledig dag, varför kan man inte sova just när man är ledig men när man ska upp tidigt och jobba då vill man gärna ligga kvar i sängen fram till middag. Men men, har precis gjort lite kaffe så snart ska jag sätta mig vid tv:n och kolla klart på Harry Potter 1 som jag inte tittade klart på igår.
Henke skulle gå och lägga sig, och jag ville ju inte att han skulle ligga i sängen själv så jag gick också och la mig..=)
Idag på morgonen vet jag inte riktigt vad det var med honom, han tänkte precis gå när jag kom på att jag inte hade fått en hej-då-puss så jag skrek HEJ DÅ, och då kom han in i sovrummet med ett leende på läpparna och säger hej då, sen får jag min puss..=) Hihi! Man ska inte ge sig..!
Idag ska jag hem till mina föräldrar, pappa ska ha tillbaka bilen för en stund, sen ska jag och mamma gå igenom allt som är mitt där hemma.. Mamma var bara hemma i en vecka till och då skulle vi försöka fixa det nu..
Lisa flyttar ju också snart, till Norrköping..=) Då finns det en anledning till att resa bort några dagar lite senare i år och hälsa på henne..=) Mamma och pappa är i Enköping och jag är kvar i SMÅLAND..! Kommer bli tomt, men då kanske man ska hjälpa morfar lite och försöka få tillbaka kontakten med honom.. Träffar inte honom så ofta nu så det skulle vara roligt.
Men men nu ska jag titta på Harry Potter och sen ska jag nog duscha, eller så ringer jag till mamma och pappa och säger att jag kommer snart.. Men de är nog inte vakna ännu..=) Hahha!!
Ha en skön dag! Skriver kanske mer ikväll!
Loove/Malin

Snart börjar man skolan igen!

Jaa jag har inte fattat det förrän nu att jag ska sätta mig i skolbänken igen efter flera flera år i bänken innan.
Börjar redan den 5 augusti, det är helt otroligt.. Ska börja läsa försäljning och entrepenörskap i Alvesta på Komvux..
Det kommer nog bli roligt, kommer ju gå tillsammans med tre av mina klasskompisar från gymnasietiden, vilket kommer bli kanon, hoppas jag..=) Kommer vara på samma skolan som jag har gått innan, vilket känns lite dumt, men men är bara i skolan på måndagar och onsdagar, de andra dagarna kommer jag läsa lite, jobba och ha min gympa grupp.
Jag kommer ha en härligt tjejgäng och det kommer bli så kul..=)
Jag vet inte riktigt vad jag blir efter denna utbildning men det får jag väl reda på sen, jag har ju läst handel i tre år och detta är som en uppföljning och en mer djupgående utbildning. Så jag hoppas att det kommer bli bra och roligt..=)
Beställde studiehjälp idag också så de papprerna kommer om en vecka, lite typiskt men men.. Kommer få 2400 i månaden och sen måste jag jobba ihjäl mig för att hjälpa till här hemma med alla räkningar som vi har..Men jag och Henke är ju ett sånt bra team så det kommer gå bra, sen kan man ju alltid fråga om hjälp av föräldrarna..=) Hihi
Men men nu ska jag kolla på första Harry Potter, var och köpte den innan, ska försöka samla alla filmerna nu varje helg..! Sen måsta man ju bara se den nya Harry Potter har hört att den är bra.. Några andra som tycker att den är bra/ dålig?
Loove/Malin


Kärleksweekend var underbart

Hej alla goa läsare!!

Är hemma från en underbar och otroligt lyckad kärleksweekend..=) Jag tror inte det kunde ha blivit bättre..

På fredagen började färden mot Erikslund Hotell utanför Ängelholm. Jag och Henke åt lite frukost och packade ner det sista innan vi skulle köra, klockan var runt 9.00.. Vi förberedde naturligtvis färden med att ta med några skivor som jag bara var tvungen att ha med mig, och några skivor som Henke gillar också såklart=)
Vi körde genom Alvesta-Ljungby (tydligen), Halmstad och sen vidare till Ängelholm via E6. Det tog ca 2, 5 timme att komma dit så vi var en halvtimme tidiga, men det gjorde inte så mycket för rummet var ändå klart, lyx..=)

När vi hade checkat in gick vi upp till rummet och checkade läget och det stod 3-4 vaser med två rosor i, i badrummet låg det tre rosor i små "lyktor" och vid fönstret stod det en hink med moserat vin, två glas och en frukt och choklad korg som vi fick..=) Chokladen smakade peck men det gick ingen nöd på oss. Hämtade väskan i bilen, tog en cigg och sen gick vi upp igen för att byta om och chilla lite innan vi skulle äta lunch på Wärdshuset som låg några meter bort.. Det blev hamburgetallrik som var gigantisk.. Helt otroligt, kunde inte äta upp halva, och pommesen var hur stora som helst..
Efter lunchen blev vi ganska trötta så vi gick upp till rummet och tog på oss våra morgonrockar och Henke korkade upp vinet och sen var det pladask ner i sängen och mysa och titta på tv.. Det var en helt otrolig kväll och helt underbart att bara vara vi två och kunna ta det lugnt för en gångs skull..=) Det mest komiska var att vi somnade vid 5-tiden och sen vaknade vi igen vid tio över åtta och då kom vi på att snålvatten och jäkelskap hade börjat så det var bara på med tv:n igen..=) Roligt hade vi i alla fall..=) Sen somnade vi igen vid 12 tiden..=)

Lördagen började mycket bra, frukosten fick vi på rummet.. Sen tog vi på oss kläder och började färden mot Ängelholm för att se staden och strosa lite på gatorna..=) Mycket trevligt. Tog den dyraste coca-colan i världen, 23 spänn för 24 cl.. Helt sjukt.. Shoppade lite också, Henke köpte två vita linnen (väldigt sexig är han) och ett par badshorts som var otroligt fina, jag fick en plånbok och två nagellack helt gratis, kassörskan slog av halva priset på allt, vilket vi inte sa något emot utan vi gick direkt till bilen och körde tillbaka till hotellet..=) När vi var framme vid hotellet beställde vi två öl och satte oss ute på en bänk och pratade lite om våra liv, rökte och läste tidningen, blev 2-3 öl till och sen var man lite snurrig allt.. Hahah inte bra att dricka alkohol när man inte har ätit så mycket. Gick upp på rummet igen och bytte om till badkläder, tänkte att vi kanske skulle basta, men först skulle jag sola men solariet var nog lite gammalt.. Brändes som fan efter bara några minuter och det brukar det inte göra när jag solar hemma.. Men men solade en stund sen gick vi till bastun och satt där inne i 2-3 minuter, sen blev jag uttråkad och ville gå och duscha och sen äta..=)
Vi avslutade kvällen med middag och efterrätt på restaurangen och sen lite tv-tittande innan vi slocknade vid 10 tiden..

Söndagen vaknade jag vid halv åtta, konstigt att man inte kan sova länge på hotell.. Även ifall täcket och kuddarna är så sköna.. Åt en frukost och sen packade vi ihop oss och begav oss till Hässleholm för att hämta Henkes syster..=)
Ja, vad kan man säga det har varit en helt underbar helg tillsammans med min älskade man och vi har gjort något tillsammans som vi inte har gjort på länge..=) Vi har njutat av varenda minut och detta kan jag verkligen rekommendera alla par..=) Det är guld värt med lite semester och att bara få njuta av varandras sällskap utan en massa andra runt omrking..=) Tack Älskling på denna underbara resa, det blir en utomlandssemester nästa år..=) Hoppas på det.!

Ha en skön kväll allesammans!
Loove/Malin

Kärleksweekend!

Heej på er!

Vet att det är dålig uppdatering av mig, men det har varit ganska mycket jobb nu på sistone och har inte riktigt haft tid eller motivation att skriva något... Men det kommer bli ändring på det nu..!

Imorgon åker jag och min sambo till Ängelholm, eller starx utanför till ett hotell och spa..=) Jag fick det i studentpresent av honom, väldigt mysigt.. Gick in på deras hemsida och kollade, och tydligen ska det finnas moserat vin, rosor och på lördag morgon får vi frukosten serverad på rummet, hur lyxit är inte det? Haha! Jag älskar Henrik..<3

Så där kommer jag befinna mig under helgen, kommer hem på söndag, men vet inte riktigt när..=)
Detta kommer verkligen bli hur mysigt som helst, bara vi två och vi får ta hand om varandra prata om allt och alla..=)
Sitta i bubbelpoolen eller i bastun och bara ta det lugnt, kanske med en kall öl också, vore inte helt fel ändå.
Jag har fortfarande inte fått tillbaka min kamera av mamma, men jag hoppas jag får den snart..
Hade gärna velat ta med den, men hon är i Skeppevik med pappa och fixar och donar innan försäljningen.. =/ Tråkigt mitt andra hem ska säljas.. Inte kul alls..

Lägger in en bild på mig och min söta Älskling Henrik..<3



Är han inte för söt min lille Prins.. <3
Ha en skön kväll allesammans!
Loove/Malin

Byråer är finast tillsammans!

Hej alla glada och roliga läsare!

När jag och min sambo var på IKEA hittade vi två byråer i svart som vi tyckte skulle passa perfekt i sovrummet.
Jag hade redan varit inne på hemsidan och tittat tidigare och hade fastnat för dessa. Vi valde två stycken.
Jag tycker att det är finare att ha två byråer bredvid varandra än en som står som ett ensamt träd i skogen.
I denna byrån är det fem lådor som är i olika storlekar och man kan förvara det mesta. Vi valde att ha lite av våra kläder där i så som underkläder, linnen, t-shirts och vissa byxor som vi inte ville ha hängande.
Det får plats mycket i lådorna men efter ett tag så vet jag att allt kommer ligga huller om buller igen..=/ tyvärr är det så!
De kostade 449 kr/ st och det var faktiskt ganska billigt, men som många andra säger och som vi också har konstaterat så är IKEA möbler ett helvete att få ihop på ett bra sätt. Antingen är skruvar och spikar för litet antal eller så går det sönder efter en stund eller ett tag. Men vi valde att gå på det billiga alternativet och eftersom vi inte är så ekonomiska av oss så var detta vårt val. IKEA är ett bra företag och jag ville ge Ingvar ett stort tack för det han har åstadkommit under sina år. Utan IKEA inget Sverige så tänker jag när jag hör ordet IKEA.
Men men tillbaka till byråerna, de är finast att ha två det ger mer fyllighet och mer inredningsanda i rummet.
På byråerna kan man lägga vad som helst egentligen, vi hade tänkt att ha en tv där senare men innan dess ska det finnas lite ljus, duk och en fin alarmklocka. Våra nattduksbord har gått sönder helt så vi får helt enkelt ha klockan där.
Men men nu vet ni lite vad som finns i vårt sovrum och det kommer bilder senare, min mamma har kameran just nu.
Byrån heter Kullen för er som är intresserade.=)
Ha en bra dag!

Ändrade planer!

Jaa efter att jag fick ett samtal av min chef, så jobbar jag inte imorgon, eventuellt kvällen i så fall men hoppas på en ledig dag.. För vi ska till IKEA imon i stället eftersom Henke jobbar natt kan jag väcka honom lite tidigare.=)
Det ska bli roligt att åka dit och shoppa till lägenheten, har längtat ihjäl mig nästan..=) Det kommer bli fina saker det lovar jag.. Jag kan lägga upp dem i bloggen imon om jag hinner och orkar..=)

Ha en trevlig kväll!
Loove/ Malin

Ett IKEA besök på lördag!

Hej alla goa och söta läsare =)

Jaa på lördag är det äntligen dags för en tripp till Älmhult och IKEA..
Vi har bestämt oss för tre nya möbler som ska in i lägenheten, ett vitrinskåp och två byråer i svart.
Byråerna ska vi ha i sovrummet och vitrinskåpet ska vi ha i Henkes "kontor", så var det tänkt i alla fall, men får se lite vad han säger om det..=)
Tänkte köpa hem lite småsaker också. Har så mycket planer för denna lägenheten men har inte riktigt hitta på vad ännu.
Det värsta är att det är en röd tapet i sovrummet och det funkar inte riktigt med att ha vitt till oss för på så sätt hade jag kunnat få det ljusare. Men men det får väl bli lite ljusa nyanser av andra färger. Just nu har vi ett påslakan som är ljusblått och blått som ska försöka göra rummet lite ljusare. Fönstret gör så att vi får in mycket ljus också för den delen men jag har planer på att jag kanske skulle försöka hänga upp några vita panel längder. Men mest av allt skulle jag vilja tapetsera om hela rummet i vitt och en fond vägg i brunt eller latte. Men det vill inte min sambo tyvärr.. =/ Tråkigt men men jag bor ju ihop med honom så det vore ju konstigt om jag bara gjorde som jag ville. Lampor står också väldigt högt på listan, men får ta detta först. Vi planerade först att ta ett rum i taget och se vad det var vi behövde så nu har vi tagit två istället. !

Men men nu ska jag snart börja storstäda ser ut som andra världskriget här..
Ha en bra dag hoppas det inte kommer åska för mycket.. ! Läskigt med åska..
Loove/Malin

Vilket vackert men svin varmt väder!

Jaa guuuud jag tror jag döör av värmeslag, vilket slag mot ansiktet det är att komma ut, eller det räcker med att sitta vid ett fönster så börjar svetten rinna ner från pannan. Vad ska man egentligen göra en sådan här dag?
Jag och min kusin hade tänkt att åka in till stan och det tror jag att vi ska..=) Jag kommer gå längs skuggan.
Det blir nog till att bada också ikväll, får inte bada nacken bara, har precis tatuerat mig där så det vore inte så smart.
Det kan ju bli infekterat och det vill jag ju inte.
I stan ska jag shoppa lite byxor, linnen och lite t-shirts. Kanske någon väska, smink och lite inredningsprylar..
Ska även kolla och ta kort på olika krukor som jag har lovat..=)

Men men nu ska jag ta en kopp kaffe och sätta mig ute och röka..=) Ha en bra dag!
Loove/ Malin

RSS 2.0