En helt vanlig torsdag!

God morgon!

Uppe med tuppen idag, ibland kan jag bara inte sova längre. Men idag skulle Henke upp för att jobba och han hade ju tagit fram bröd, smör och ost så tänkte det var lika bra att äta frukost med honom:) Mysigt!
Kaffe hade han också gjort.. Tackar!
Vid 09.00 ska jag köra bort till Kupan och lämna lite böcker som vi hittade på vinden hemma. Kan inte fatta att de håller sig så bra även där det är jätte kallt och fuktigt..
Sen ska jag köra hem till mamma, vet inte riktigt vad vi ska göra, men vi ska i alla fall in och hämta Lisa hos kusinen och sen ska vi till pappa och hälsa på.. :) Var nästan 3 veckor sedan jag träffade han sist. Fattar inte vart tiden tar vägen?

Men men, sen ska jag hinna diska också innan Henke kommer hem.. Hihi! Orkar inte göra det nu på morgonen..!

Hörs kanske senare ikväll, då kanske det kommer lite inredningstips :)
Loove/Malin

Inredningstips 3!

God eftermiddag på Er!!

Idag har jag varit i skolan till kl 15.00, har hunnit med ett data prov och en presentation. Det är såå skönt att ha det gjort :)

Tänkte komma med ett inredningstips till er idag!

Dagens rubrik är Sovrummet:
Det jag tycker man ska tänka på i sitt sovrum är att få in känslan av lugn och ro men samtidigt en plats som ska vara tillfreds för alla egentligen.
De färger som jag tycker att man kan mixa med svart, beige, brun, latte, lila, blå och grön..
Lila, blå och grön ska vara de färger som får människan att komma till ro, helst ska det vara i ljusare nyanser men om man gillar starka färger tycker jag man ska satsa på en mönstrad fondvägg. Samtidigt som det ger liv i rummet kan man även få det att se stilrent ut.

Ett ex:
Man har t ex en ljuslila/mörklila fondvägg i ett mönster, de andra väggarna kan antingen vara beige eller latte/brun.
Färg på säng behöver inte alltid gå i samma färg som väggarna utan om man gillar tex en vit sänggavel tycker jag att det är jätte snyggt, men tänk då på att du ska jobba med färgerna kombinerat med möbler, dekoration m.m som du vill ha i sovrummet. En vit sänggavel med vita nattduksbord är väldigt snyggt. Du kan antingen ha någon brun/latte färgad duk eller krukor som gör att rummet får en helhet. Inte för många olika färger utan håll dig till de som väggarna och möblerna har för att inte skapa färgkaos.. På så sätt kommer du inte få någon ro i sovrummet...

Tänkte lägga ut lite bilder på fina saker som skulle kunna passa i ett sånt här sovrum..
Men det blir lite senare har lite saker jag ska ta hand om först..:)
Loove/Malin

Shopping!

Hejsan allaihopa :)

Jag och Henke har varit i stan nu i eftermiddags och handlat mat, köpte varsin jacka och några filmer på Hemmakväll.. Jag köpte Hajen 2 och 3, nu har jag 4:an kvar.. Henke köpte några andra rysarfilmer..

Ikväll blir det ljusparty...

Imorgon väntar skolan och prov plus presenation och sen hjälpa mamma..

Ha en trevlig kväll, det ska jag ha :)

Loove/Malin

 


När helvetet brakar loss!

God morgon!

Vaknade nog inte på rätt sida idag, är fortfarande helt slut och trött som attans.
Det blev inte bättre då H också var lite små tjurig idag, så började tjabba vilket jag hatar..
Har verkligen inte lust att göra någonting idag, men måste plugga inför ett prov imorgon och en presentation om praktiken.. Orkar verkligen inte med detta just nu, det är för mycket annat som snurrar i huvude på mig..
Kanske skriver mer sen..
Loove/Malin

Söndag igen!

Hej på Er!
Hoppas alla har sovit gott, det har jag gjort. Kändes som om klockan var jätte mycket igår när jag gick och la mig men hon var bara 21.35.. Jag hade redan ställt tillbaka klockan en timme så egentligen var hon 22.35..
Sov gott hela natten i alla fall, vaknade till ibland av någon konstig anledning??
Jaha nu har denna helgen också gått i rusande fart och idag väntar ett besök hos mamma igen för att gå igenom jul/ och påsk saker.. Det är faktiskt ganska roligt, vi behöver julprydnadssaker här hemma så det är perfekt.. :)
Jag kommer verkligen sakna huset, har nog inte riktigt fattat att det är sålt och att vi inte komma vara där mer.
Synd bara att personen som ska förstå inte gör det ..
Men men, idag ska också försöka göra klart min excel uppgift men fattar ingenting tyvärr. Kommer gå åt skogen på dataprovet på tisdag.. Har även en presentation i försäljning.. Usch stressen kryper in i kroppen på mig nu..
Önskar att man bara kunde skaka av sig den direkt.. Tyvärr är det inte så enkelt.. Inte enligt mig..
Har jag tur kanske mamma kan hjälpa mig!
Ikväll blir det tv från kl 18.05-21.00..
18.05-19.00 One Tree Hill
19.00-20.00 Top Model 12
20.00-21.00 Ensam mamma söker

Sen blir det kanske sängen:)
Är ledig imorgon så eventuellt blir det solning med mamma i Alvesta. Me like the sun!


Loove/Malin

Lång dag!

God kväll!

Vaknade idag vid 08.15 av Henke och Kusinen, de gick och gjorde iordning frukost och jag sminkade mig och tog på mig kläder.. Frukosten idag blev rostade mackor, oboy och kaffe :) Tack för frukosten.
Sen vid 09.45 körde jag hem till mamma för vi skulle fixa lite saker innan jag och syster skulle ner på loppisen i föreningslokalen i Grimslöv.. Roligt att umgås med sin syster lite, det blir inte att vi träffas så mycket eftersom hon är i Norrköping, men nu har hon Höstlov och då ska vi passa på att träffas och hjälpa mamma med huset..
Det gick faktiskt ganska bra på loppisen, synd att det inte var så mycket folk där som köpte men lite fick vi in i alla fall..
Sen körde vi hem till mamma och jag fick kaffe och chokladbolle.. Gott!
Sen gick jag och syster igenom lite andra lådor med gosedjur, spel och pussel. Mycket ska vi ge bort och andra saker slänger vi.. Men jag hittade en nalle som jag hade när jag var liten och den är rosa, ovanligt va??

Jag ger dagen en stjärna i kanten för att få ha umgåtts med syster min :)

Hoppas ni har haft en trevlig dag trots regnet..

























Loove/Malin

Barnvakt!

Hej igen :)

Jag har blivit mer flitig på bloggen, ska jag erkänna eller vad tycker ni ?
I helgen är jag och H barnvakter till min kusin som är 7 år, han sitter just nu och spelar x-box spel med H..
Jag ska snart köra och hämta min syster i Alvesta, sen ska vi hem till mamma och hjälpa henne..
Vi ska igenom massa saker hemma som vi ska ta med till loppisen imorgon.. Hoppas att det blir kul.
Ikväll ska jag titta på Idol och H vill gärna att jag är hemma så tidigt som möjligt.. Undrar varför?

Hinner nog inte skriva mer idag, kanske lite om idol ikväll.. Min favorit är Tove i alla fall :P
Loove/Malin

Inredningstips 2!

God morgon på Er..
Jag var upp redan vid 8.00 idag, hade en tid hos tandläkaren vid 9.00. Åt lite frukost och borstade mina tänder extra noga och extra länge för att vara på den säkra sidan :)
Jag hade fina tänder, som tur väl var. Senn när jag kom hem låg H fortfarande och sov men han vaknade när jag kom in i rummet :) Sötnos!

Jag har hittat lite mer saker som jag tycker är fina till hemmet..

Denna lampan hittade jag på Åhlens för 225 kr, lite dyrt kanske..
Särskilt om man skulle vilja ha två stycken.
Jag tycker att denna skulle passa antingen på nattduksbordet eller i fönstret i kök eller vardagsrum. Den är stilren och har en snygg deisgn..

Sen gillar jag även denna ljusstaken   Denna finns också på Åhlens för 99 kr.
Det jag gillar med denna är att man kan lägga i småstenar i olika färger, t ex lila, blå eller svart om man tycker om det... I mitt vardagsrum är det vita väggar och orangebruna väggar, så om jag skulle köpa denna skulle jag ta småstenar i brunt eller i oranget och sen ha ett värmeljus eller ett blockljus i vitt för att ge det mer kontrast..

Det jag tycker är viktigt är att man inte blandar för mycket färger och former i ett rum, det kommer se ut som ett kaos sen i slutändan om man köper massa saker som man tycker skulle passa men som man kanske tröttnar på senare. Jag har t ex fått slänga lite krukor, växter m.m för att det inte passar in i några av rummen här hemma.
Det är lite tråkigt men man kan inte ha hur mycket saker som helst.. Det ger rummet fel budskap.

Ett litet tips för Er med en mönstrad fondvägg;
- Tänk på att inte fortsätta i samma mönster när det gäller soffa, kuddar eller dukar.
- Börja med enfärgade kuddar, dukar m.m
- Om din fondvägg är svart och vit, tänk på att fortsätta i de färgerna och sen kan du ge rummet lite färg genom gardiner, kuddar, filtar, ljus, lampor och mattor.

Nästa gång jag skriver komma jag berätta lite om olika färgkombinationer :)
Lycka till!
Loove/Malin

Inredningstips!

Jag har letat lite på internet nu och sett lite olika produkter från Åhlens och Ikea. Det är mycket fint men mycket som kostar också. Jag tycker att vissa saker är väldigt dyra och borde egentligen inte kosta så mycket..
Men jag har tagit fram några produkter som jag tycker är i min klass om jag ska gå efter min ekonomi..
Just nu har jag mest tittat på vilka färger och kombinationer som passar och detta är för ett rum med antingen vita väggar och en fondvägg i antingen svart eller brunt.. Men det kan även vara en fondvägg i lila..

T ex: denna soffan för 2 595 kr, väldigt stilren och snygg för att vara Ikea.

Jag har hittat några kuddar som också skulle passa till den..

Denna hittade jag på Åhlens hemsida och den kostar 155 kr, vilket jag tycker är ganska dyrt men det skulle passa så fint ihop med den bruna soffan..
För att framhäva soffan lite mer kan man köpa en liten pläd i vitt och sen fortsätta följa dessa färger.. Vit, Brun och Svart. Ibland kan det bli trist beroende på vad man har för färg på rummet, men till detta skulle jag tycka att ljuslila och svarta panelgardiner skulle vara fint. Om man sätter den ljuslila bakom den svarta får man ändå lite färg på rummet, om man nu inte gillar vit, brun och svart. Man kan också dekorera sitt soffbord med en lila eller orange duk och några fina ljus och ljusstakar. Det blir en riktigt mysrum.. :)

Så för soffan och kuddarna (man behöver 2 tycker jag) blir det 2 905 kr.
Det man dekorerar med beror ju helt på vad man önskar ha i rummet såklart :)
Nu har jag kommit med ett förslag.

Loove/Malin

Huset!

Hejsan!

Idag vaknade jag redan vid 8.00, då gjorde jag lite frukost och sen började jag göra mig iordning för att åka till mamma.. Jag skulle hjälpa henne att rensa lite fler lådor idag.. Ni anar inte hur mycket lådor det är att packa ner, slänga och packa upp. Eftersom det är Loppmarknad i föreningslokalen på lördag ska vi åka ner dit med massa saker och se om vi får något sålt. Det kommer faktiskt bli skoj, jag och syster ska vara där nere :)
Kul att man kan göra något med lillasyster när hon inte är hemma så ofta.
I lådorna jag kollade i idag var det massa saker från min skolgång från ettan till nian.. Det var riktigt mycket som jag har sparat som jag inte riktigt ville ha nu men som jag tyckte vore kul att spara då..
Jag hittade en kalender som jag hade haft i sjuan och redan då ställde jag höga krav på mig själv, som t ex skulle ha höga betyg i alla ämnen, hur kan en 13-åring ha så höga krav på sig själv?
Det finns säkert många som har det, men till vilken nytta egentligen? Presterar man bättre eller mår man bara dåligt?
Jag vet i alla fall att anledningen till att jag mådde så dåligt under en period i nian var för att jag hade höga krav på mig själv. Men jag fortsatte såklart i samma tempo och det visade sig sen att jag var nära att gå in i väggen, inte bara för skolan utan för alla de saker jag gjorde utanför skolan som tex gympa, fotboll och familjen/pojkvännen..

Jag tycker att man egentligen ska sätta mål som man vet att man klarar av.. Alla mål behöver inte komma med en gång, utan det gäller att man strukturerar upp sin dag och sin vecka på så sätt tror jag att man kan tacklas med stress och utbrändhet.. För det är inte vanligt att en 12-13 åring blir utbränd p g a skolan.. Eller?

Nu har jag ätit lite och pluggat lite.. Jag har skickat en inlämningsuppgift till min datalärare nu och det känns skönt..
Nu väntar jag bara på att H ska komma hem så han kan ta hand om mig.. Jag har gjort mycket nytta idag, slängt massa papper och kartonger här hemma sen även slängt papper och kartonger åt mamma..
Slängt sopor och städat kattlådan.. Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på någon bra film.
Senare ikväll vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, men H kanske ska hjälpa mig med en annan uppgift.

Ha en skön och trevlig kväll allesammans!
Loove/Malin

Hämtat saker från huset

God kväll på Er :)

Jag körde till mamma vid halv fem kanske, men då skulle hon och moster ner och slänga massa saker på återvinningscentralen så jag fick gå runt och titta lite och se vad jag ville ha med mig hem..
Sen kom H och hjälpte mig att ta ut skåpet som jag skulle få ta med hem, det gick kanon och snabbt...
Sen fick jag med mig, ballonger, papperstallrikar, muggar, en servis som jag älskar, några sällskapsspel från sommarstugan och lite tyg, luftmadrass plus pump och ett våffeljärn :)
H blev nog inte så glad, men det blev i alla fall jag och det blev snyggt dessutom..
Nhee nu ska jag titta på Arga Snickaren och dricka mitt te :)

Sov gott så hörs vi imorgon!
Loove/Malin

Så mycket att tänka på!

Hejsan på Er :)

Idag har jag varit i skolan och pluggat bokföring, inte det roligaste men när man hade kommit in i det gick det bra:) tack vare Mimmie och Janna, tack för att ni lyssnar och ge mig tips och råd :P
Väntar på Henke just nu, känner att jag behöver lite mys och omtänksamhet innan jag åker till mamma...
Men jag får väl inte hoppas för mycket..
Ringde till CSN innan och skulle fråga lite angående studielån, men den killen jag pratade med verkade vara stressad och jag orkade inte ställa alla de frågor jag hade.. Så jag gick in på deras hemsida och skickade ett mail istället, hoppas bara det kom fram..
Eftersom jag inte jobbar längre på Matöppet har jag ingen extra inkomst utöver studiebidraget, så det är väldigt jobbigt att klara sig på en månad med det lilla jag får.. Vilket även gör det svårare för mig att betala saker här hemma... Hoppas bara att H förstår..

Vet inte hur länge jag kommer vara hos mamma idag, men det blir nog en stund.. Det är faktiskt skönt men också jobbigt att gå igenom allt som ska sparas och slängas i huset.. Usch bara jag tänker på det svider det i hjärtat..



Loove/Malin

Så mycket att tänka på!

Hejsan på Er :)

Idag har jag varit i skolan och pluggat bokföring, inte det roligaste men när man hade kommit in i det gick det bra:) tack vare Mimmie och Janna, tack för att ni lyssnar och ge mig tips och råd :P
Väntar på Henke just nu, känner att jag behöver lite mys och omtänksamhet innan jag åker till mamma...
Men jag får väl inte hoppas för mycket..
Ringde till CSN innan och skulle fråga lite angående studielån, men den killen jag pratade med verkade vara stressad och jag orkade inte ställa alla de frågor jag hade.. Så jag gick in på deras hemsida och skickade ett mail istället, hoppas bara det kom fram..
Eftersom jag inte jobbar längre på Matöppet har jag ingen extra inkomst utöver studiebidraget, så det är väldigt jobbigt att klara sig på en månad med det lilla jag får.. Vilket även gör det svårare för mig att betala saker här hemma... Hoppas bara att H förstår..

Vet inte hur länge jag kommer vara hos mamma idag, men det blir nog en stund.. Det är faktiskt skönt men också jobbigt att gå igenom allt som ska sparas och slängas i huset.. Usch bara jag tänker på det svider det i hjärtat..



Loove/Malin

Är tillbaka till skolan!

Ja nu är jag tillbaka i skolan igen efter 4 veckors praktik, som har varit kanon..:)
Saknar dagaran där faktiskt, men nu får man kämpa på i skolan istället, mycket att göra nu innan man slutar!
Fick reda på att jag slutar den 7 december ev och börjar igen 11 januari..:) Helgen efter att jag har fyllt 20, vilket jag gör den 8 januari :) Me like!

Just nu äter jag makaroner och kolla lite på internet, men sen ska jag ha gympa med de söta flickorna :)
Efter gympan ska jag hämta en byrå hos mamma och pappa, jätte fin är den :)
Det kommer nog bli mycket saker i vår källare, men om Henke får bestämma kommer det inte in något mer.
Jaja men det var ungefär det jag hade att skriva idag och orkade skriva :)
Ha en skön kväll allesammans!
Loove/Malin


Känslan av att förlora något!

Hej på er!

Idag har jag, mamma och syster varit nere i Skeppevik där vi har vår stuga och ordnat lite med städningen.
Mäklaren och de nya ägarna skulle komma och skriva på pappren och mamma skulle förklara lite om stugan och vad de behöver tänka på. Under bilfärden hade vi på en skiva med Beyonce och de var mest lugna låtar, vilket gjorde att man tänkte tillbaka på alla de år man har varit där nere. Mamma och pappa köpte stugan 1996, vilket menas med att jag var 6 år och syster var 3 år. Vi har haft denna stuga i 13 år, fattar ni hur mycket vi har varit där nere, och nästan varje sommar har vi haft vänner, släkt och fester där nere, men allt det är slut nu :/
Men när de nya ägarna blev jag både glad och ledsen, det visade sig att det var en familj med två barn, nästan i samma ålder som jag och syster var när mamma och pappa köpte stugan. Det var nog det enda positiva tror jag. Jag kunde inte riktigt se mig dem som stugägare speciellt inte till den stuga som har varit vår i så många år..
Hoppas de kommer ta väl hand om den, för det är en underbar stuga med underbara sidor och så många minnen jag har från denna.. Konfiramtionen är en av dem, när jag läste där tillsammans med min BB kompis Ida, vi hade så himla roligt, de fina åskvädrerna när man satt uppe med mamma och tittade på blixtrarna och lyssnade på mullrandet och regnet som öste ner på altantaket.. Usch det är så svårt att förstå vad som har hänt..
Vill bara ha den tillbaka..! Detta är min känsla av att förlora något så värdefullt!
Loove/Malin

Inget bord och inga stolar!

Hej på er !

Igår skulle vi ju ha hämtat bordet och stolarna men de fick inte plats i bilen så vi måste fixa ett släp först.. :( trist med så är det ibland. Det var dåligt planerat av mig, så därför ska jag ringa till min farbror idag och fråga om jag får låna deras släp så vi kan hämta det ikväll.. Sen har jag fullt upp denna veckan med både lite skrivande, städning och bakning.
Jag har ju lovat att ha med fika till fredag, sista dagen på praktiken :/ Kommer bli så trist att lämna alla de goa arbetarna där.. Men vem vet kanske jag kommer tillbaka lite senare :)

Idag hade jag tänkt att skriva på min rapport till skolan, men det är så svårt att komma igång.. :/ Jag har alltid haft det lätt med att komma igång när jag ska skriva om något men denna gången går det inte.. ??
Men ska försöka i alla fall..
Sitter just nu och läser igenom mina anteckning och äter potatismos och fiskpinnar, det är det enda jag äter när det handlar om fisk :) Hihi sicken liten barnrumpa jag är..

Nehe mina vänner, nu får jag nog fortsätta med det jag ska göra idag :)
Ha en trevlig dag/kväll så hörs vi kanske senare!
Loove/Malin

Hämta saker till lägenheten..

Hej Hej!

Idag har jag varit på Fresh fram till kl 13.00 sen fick jag köra hem min handledare :)
Jag har funderat lite på vad jag behöver till lägenheten och eftersom mamma och pappa ska sälja både huset och sommarstugan får jag ta hit lite saker som är nädvändiga, inte för att min sambo samtycker men jag bestämmer när det gäller inredningen i alla fall. Det ska han ha klart för sig :)
Så idag ska vi hämta ett bord och 4 stolar som vi ska ha i det så kallade "finrummet" sen hoppas jag att jag kan hämta mitt mörka sidobord där jag ska ha en söt liten duk/tablett och på den ska jag ha en lykta som kan bli mysigt i höst/vinter mörkret. Jag tänkte jag skulle ta lite kort på det sen..
Jag har börjat på en inköpslista vad gäller lägenheten, men vi har bestämt oss för att ta lite i taget eftersom jag pluggar igen och tjänar inte så mycket pengar har vi inte råd med att köpa in massa saker och sen slänga det efter några månader utan nu ska vi planera våra inköp så bra vi kan. Både jag och Henke är väldigt bra på att slösa med pengar så vi får se hur det går helt enkelt :)

Men nu ska jag nog skriva lite på min rapport om jag orkar, känns inte som om jag kommer vara så koncentrerad idag när det gäller den saken, kanske spåna lite på vad jag ska skriva men inget mer..

Ikväll blir det nog mys med Henke framför TV:n med en skål popcorn :)
Loove/Malin




Ny vecka!

Hejsan på er!

Måndag idag, sista veckan på Fresh. Usch det känns så tråkigt.
Jag har trivts så bra där och alla har verkligen varit så snälla och omtänksamma.
Kommer sakna det.

Sitter just nu och skriver på rapporten och presentationen. Det är svårt att komma igång.
Jag tycker det är enklast att göra en kom igång lista, man skriver ner de saker man vill ha med och frågar sig själv om andra skulle tycka det är intressant eller inte.

Jag tycker att det vore intressant att ha med en intervju, så jag har intervjuat min "handledare" som jag har nämnt tidigare i bloggen och det var faktiskt intressant, fick reda på mycket om företaget och hur han/hon tar kunderna och vad han/hon tycker är viktigt.

Men men.. Ska snart hoppa in i duschen sen vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på!
Ha en trevlig kväll!

Loove/Malin

Ny vecka!

Hejsan på er!

Måndag idag, sista veckan på Fresh. Usch det känns så tråkigt.
Jag har trivts så bra där och alla har verkligen varit så snälla och omtänksamma.
Kommer sakna det.

Sitter just nu och skriver på rapporten och presentationen. Det är svårt att komma igång.
Jag tycker det är enklast att göra en kom igång lista, man skriver ner de saker man vill ha med och frågar sig själv om andra skulle tycka det är intressant eller inte.

Jag tycker att det vore intressant att ha med en intervju, så jag har intervjuat min "handledare" som jag har nämnt tidigare i bloggen och det var faktiskt intressant, fick reda på mycket om företaget och hur han/hon tar kunderna och vad han/hon tycker är viktigt.

Men men.. Ska snart hoppa in i duschen sen vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på!
Ha en trevlig kväll!

Loove/Malin

Gymnastik!

Hej!

Dagens inlägg är egentligen det jag ska göra från kl 17.00 till 21.00..
Vi ska ha en samträning inför vår stora uppvisning på lördag, med alla gymnasterna som är i alla åldrar :)
Hoppas på en otrolig uppvisning och hoppas att allt ordnar sig som det ska..!
På kvällen sen blir det fest med mat/dryck och musik..
Ida min BB-kompis kommer ner och ska vara med på festen :) Längtar!
Har inte träffat henne på länge och det ska bli så roligt att få festa lite med henne och prata lite:)

Ha en bra dag/kväll!
Loove/Malin

Mår lite bättre!

Hej igen!

Nu mår jag lite bättre, eftersom jag inte körde till praktiken idag har jag läst på lite hemma och börjat lite med presentationen.
Jag kommer bara presentera produkterna som de säljer och även intervjua en person som jobbar som teknisk support, vilket menas med att han/hon svarar på frågor angående deras produkter och kommer med råd och tips. Eftersom jag har jobbat med honom/henne i två veckor tycker jag att det vore kul att presentera det på något sätt som får lyssnarna intresserad..
Det är väldigt roligt och intressant att vara med och lyssna på hur han/hon går tillväga när det gäller att hjälpa kunder/företag men också privatpersoner!
Det känns så dumt att inte åka dit idag, men jag behöver nog en dag hemma för att ta det lugnt, har ganska mycket att tänka på just nu som jag behöver gå igenom..
Hoppas ni får en bra dag:)
Ikväll kanske jag ska baka bullar igen, de är redan slut! Haha!
Loove/Malin

Huvudvärk är inte roligt!

Ingen praktik för mig idag :S Har Världens huvudvärk och det verkar inte vilja släppa heller!

Jag tar inga tabletter mot det äve ifall det finns här hemma för en gångs skull, anledningen är att min mamma alltid har sagt nej, så jag har smygit med att ta en tablett när jag har haft ont i huvudet.. Men oftast så märkte hon det! Enda gången jag har fått ta tablett är när jag har 38-39 graders feber, då yrar jag och vet inte alls vad jag är för någonstans.

Jag låter bara dagen visa om huvudvärken slägger eller inte!

Ikväll blir det gympa också, då får jag två hjälpredor till :) Tack Emilia och Jannica!

Loove/Malin


Måndag = ny vecka!

Hejsan på er!

Har börjat ännu en vecka på praktiken och Fresh..:)
Kommer tidigare än min handledare idag så jag började skriva lite till presentationen som vi ska ha när vi kommer tillbaka till skolan..! Gick faktiskt ganska bra, jag hämtade en kopp varm choklad innan jag började vilket var mycket gott..!
Snart kommer min fina vän Ann-Sofie, vi ska titta på film och snacka lite om allt egentligen!
Hoppas hon stannar ett tag, vill ju inte vara själv så länge..!
Saknar min Henke så otroligt mycket, blir ju nästan lite galen här hemma när allt är så fint överallt. Förutom i sovrummet, just nu sover jag i soffan vilket gör att sängen har förvandlats till en garderob.:)
Men det vet ju inte Henke så just nu gör det nog ingenting..
Jag måste i alla fall ha fixat iordning innan han kommer hem vilket är på torsdag natt eller fredag natt.!
Hela denna helgen blir det gymnastik och det kommer bli så skönt när detta är över men jag hoppas att det kommer bli roligt.. !
Nehe mina vänner nu ska jag dricka upp mitt kaffe innan vännen kommer!
Ha en bra dag!
Loove/Malin

En mysdag med Henke!

Det behövs verkligen en mysdag med Henke, han åker som sagt till Norge idag och lämnar mig här hemma själv..:/ Usch gillar inte riktigt det där!
Innan var det inga problem men nu när dagen redan är här så känns det lite tungt att säga hej då till honom :(
Hoppas det blir bra i alla fall, jag har dagen räddad..
Jag ska in till stan efter att jag har vinkat av Henke, sen ska jag kolla på TV och göra iordning här hemma lite!
Har ni några idéer på vad man kan göra när ens sambo inte är hemma?

Loove/Malin

Baka bullar!

Idag ska jag baka bullar, visst låter det vuxet :)
Hittade ett recept på internet som jag tänkte prova men först behöver jag köpa lite fler ingredienser som saknas!
Frågade om inte min vän B ville baka med mig, men hon hade andra planer :/
Men min sambo kanske vill :) Hihi får fråga honom senare!

Ikväll händer nog inte så mkt, ska nog mest bara vara jag och Henke här hemma med lite film och popcorn/chips!
Det gick inga bra filmer ikväll på TV så det kanske blir att kolla på en som man redan har sett.. Lite trist men men!
Allt kan ju inte fungera haha:) Missade IDOL igår också. Typiskt!
Imorgon finns det så mycket jag ska se, Top Model, Ensam Mamma Söker och sen vet jag faktiskt inte!
Hahha jaa jag är en TV-nörd!
Henke åker till Norge imorgon på dagen så efter det blir det en runda till stan och sen hem igen och ta det lugnt och sakna ihjäl sig efter sin sambo som är duktig..

Kan inte någon umgås med mig??

Ha en bra dag!
Loove/Malin


Godmorgon!

Vaknade för ca 1 timme sen, direkt gjorde jag kaffe för att bli av med huvudvärken!
Igår var kanon, började med en liten inflyttningsgalej hos min kusin Emma och Ola..! När vi kom dit såg vi även att VG och Ingvild var där :) Mycket trevligt.!
Vi satt i soffan, Emma visade mig runt lite och sen kollade vi på film och åt popcorn..
Visst låter det mysigt och det var det också.. Sen tänkte vi att vi skulle gå ner till Ewas en runda, men det var visst inträde så vi gick hem till mig och Henke istället..
Satt och kollade på TV medan de andra kollade på funny clipp på datorn..:) Jag var inne i CSI Miami!

Sen så blev jag så trött så jag gick och la mig..:) Sov riktigt gott!

Men men, idag är en ny dag och man har fortfarande sysslor att göra..!
Nämnligen in till stan en runda, handla lite mat till Henkes matlådor och sen ta hand om tvätten!
Usch gillar inte detta egentligen men det måste göras och vem ska annars göra de??

Just det ja, jag ska ge hundarna mat hemma också..! Får inte glömma det!
Pappa har nämnligen två gråhundar och eftersom Pappa är där han är och Mamma är i Enköping/Rotbrunna får jag hjälpa dem med att ge dem mat, annars brukar min kusin eller min farfar göra det..
Synd att vädret är så dåligt här, regn och rusk annars hade man kunnat gå en runda med hundarna..!

Jag har kommit på en sak, när jag tänker på hundarna får jag oftast minnen av min syster som bor i Norrköping där hon pluggar och jag saknar henne väldigt mycket. Konstigt att man har denna syskonirritation men sen när man växer och mognar kanske till och med flyttar då förändras allt och man kan prata med varandra utan att skrika till varandra.. !! Jag tycker att det är konstigt men det är ändå skönt nu att ha en sån kontakt med sitt syskon! Jag saknar henne väldigt mycket! Men det som gör mig glad är att hon själv är lycklig där och trivs med sina vänner och skolan.. Det är det viktigaste!

Nehe nu ska jag fixa lite innan jag kör in till stan, Henke sover fortfarande! Hihi så sött!
Loove/Malin


Inflyttningsgalej!

Hejsan igen kompisar!!

Jag och Henke ska snart gå till Emma och Ola, vi ska se deras nya lya och dricka lite! Mysigt!

Jag och min Henke!

Vi hoppas på en trevlig och rolig kväll!


Tjingeling!

På er allesammans=)
Hoppas ni alla mår bra som kommer och tittar in på min blogg!!

Jag har precis kommit hem från praktiken och dagen har gått mkt fort, eller hela veckan har gått fort!
REDAN FREDAG!! vad hände med de andra dagarna???
Hoppas bara att nästa vecka går lika snabbt när Henke är i Norge :/ Tråkigt att han ska dit, men det blir ju som sagt klirr i kassan..!
Eftersom jag inte har något jobb numera så måste jag "leva" på honom, vilket inte är riktigt rättvist för honom!
Usch det är faktiskt jobbigt, men det finns ju som sagt inga jobb just nu, får helt enkelt vänta..

Ikväll ska vi nog bara sitta hemma och ta några öl..=) Idol ikväll eller?

Imorgon blir det nog in till stan..=) Längtar!

Annars händer det inte så mkt i mitt liv..! Väntar på att allt ska lösa sig egentligen om det nu kan det ?

Hoppas ni får en trevlig kväll!!
Loove/Malin



För er med lite plats till kontor!

Jag har faktiskt en liten lösning, det gäller framför allt för bärbara datorer!
Det är denna produkt:

Det är ett kanon databord för er med bärbara datorer.
Vi köpte detta på IKEA i Älmhult och det var faktiskt lätt att montera, bara man frågar sin sambo snällt :)
Det finns dock i bara vitt och rött, vilket jag tycker var lite dumt, hade gärna velat ha svart!
Det kostade mellan 400-600 kr och jag tycker att det inte var så farligt eftersom det är så stilrent och praktiskt!

Loove/Malin

RSS 2.0